ENdowndown
garancija

Hvala vam još jednom što ste odabrali RISEN kao svoj zatvoreno igralište Poslovni partner. RISEN obećava da će uzeti sirovine visokog standarda, napredne procese i implementirati strogi sustav kontrole kvalitete, kako bi bili sigurni da je svaki projekt igrališta u zatvorenom prostoru koji smo proizveli siguran i atraktivan. Ispod je RISEN jamstveni servis.


1. Sadržaj jamstva:

Struktura za igru ​​u zatvorenom

* 3 godine na komponente izrađene od LLDPE (plastike) i staklenih vlakana protiv propadanja koje ga čine neprikladnim za igru, kao što su: tunel, ljuljačka, klackalica, tobogan, ploča, plastična kuća, tematski krov itd.,

* 3 godine na dijelovima izrađenim od metala protiv strukturalnog kvara, kao što su pocinčane čelične cijevi, pričvršćivači, metalni nosači za pucanje (isključuje pištolj, top i ballblaster), sav hardver od nehrđajućeg čelika (vijak, vijak, matica, podloška).

*1 godina na komponentama izrađenim od drveta/spužve/PVC-a, kao što su: platforma, ploča i krov, penjalica, stepenice, ograda i sve vrste predmeta s preprekama.

* 1 godina na pomoćnoj opremi, kao što su trampolin, zaštitna mreža, pjenasta cijev, stezaljke i najlonska žica.

* 6 mjeseci na lopti, spužvaste lopte za gađanje divljači, vodeni krevet za vodeni trampolin, plastične igračke u jami s pijeskom, mekani kauč, zračni krevet tornja za penjanje pauka.

Djeca Veseli se:

*1 godina na elektroničke i električne komponente, kao što su: puhalo zraka, kompresor zraka, motor, mjenjač, ​​magnetski ventil i gumbi.

*1 godina na okviru, strukturi, podstavi i mekanom materijalu za omatanje.

Razbijač loptica:

*1 godina na električne dijelove i pneumatske dijelove.

*1 godina na čelične dijelove i metalnu opremu uključujući: cijev, nosač, stup, sjedalo i opremu za montažu.


2. Opseg primjene

1) U roku od 1 godine od datuma oprema za unutarnja igrališta instaliran, u slučaju bilo kakvih problema zbog materijala ili izrade, RISEN će pružiti besplatne i potrebne usluge nakon prodaje.

2) Poduzmite istovar i instalaciju prema uputama RISEN-a.

3) Provedite odgovarajuće održavanje i inspekciju prema uputama RISEN-a.


3. Klauzula o iznimci

1) Ljudska šteta, kao što je namjerno uništenje i nepravilna uporaba.

2) Oštećenje normalnog izgleda, kao što je uobičajeno trošenje, blijeđenje, blago savijanje uzrokovano svojstvima drva. Održavanje normalnog oštećenja trebao bi popraviti kupac. Kao što je zamjena sigurnosne mreže, pričvršćivanje zatvarača itd., RISEN će pružiti tehničko vodstvo tijekom cijelog procesa.

3) Instalacija bez pridržavanja RISEN uputa za instalaciju ili prilagođavanje strukture proizvoda bez dopuštenja.

4) Prijenos proizvoda trećim osobama.

5) Oštećenja uzrokovana okolišnim čimbenicima, kao što su slana voda, slani sprej, pijesak nošen vjetrom ili industrijski izvori.

6) Štete uzrokovane višom silom, kao što su potresi, poplave, oluje, tuča, munje, tornada, pješčane oluje i sl.,


4. Usluga nakon prodaje

RISEN će besplatno osigurati dodatnu opremu tijekom utovara za sve buduće potrebe, kao što je sigurnosna mreža, pjenasta cijev, pričvršćivač itd. Bez obzira o kakvom se problemu radi, mi smo tu da se suočimo i riješimo ga na vrijeme kako bismo bili sigurni da nemate razloga za brigu.


Molim te otiđi
nas a
poruka

Vruće kategorije

Tel/WhatsApp/WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Industrijska zona Yangwan, grad Qiaoxia, Yongjia, Wenzhou, Kina

Proizvodi

Usluge

Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd
Pratite nas
  • tiktok
Autorska prava © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Izjava o privatnosti | Uvjeti
Domaći
Proizvodi
E-mail
Kontakt
vrh