ENdowndown
Uvod

RISEN Amusement Equipment Co., Ltd je dizajn, proizvodnja i prodaja kao jedna tvrtka. Smješten u "Kineskoj industrijskoj bazi igračaka za obrazovanje" --- Wenzhou, gdje se nalazi industrijski klaster s praktičnim prijevozom.
 
Naši glavni proizvodi su oprema za vanjska igrališta, igračke za unutarnju igru, nestašni dvorac, fitness, ljuljačka, klackalica, proljetni jahač,guma itd., koji se koriste za školu, vrtić, zajednicu, park, trgovački centar itd.. Imamo ISO14001:2004, IOS9001,SG, CE, ASTM. Naši proizvodi se prodaju u Europi, Americi, Bliskom istoku, Austriji, jugoistočnoj Aziji i diljem svijeta.
 
RISEN ima 10 godina iskustva oprema za igrališta, pridržavamo se standarda (EN1176. SII, itd.) strogo od dizajna do proizvodnje. Prema području i konceptu klijenta, dostavit ćemo cjelokupni plan dizajna, kontrolirati kvalitetu, organizirati brzu isporuku, dati smjernice za instalaciju i strpljivu postprodajnu uslugu. Da vam pružimo uslugu na jednom mjestu. Da uštedimo vaše vrijeme.
 
USKRSNU uvijek vam pružiti kvalificirane proizvode, profesionalne prijedloge i rješenja, služiti društvu, stvarati bolju budućnost. Odrastimo zajedno.

Video
Godine

Proizvodno iskustvo

+

Izvrsna veličina tima

+

Kupci usluženi

+

Glavni proizvod

Radionica
kultura

Rođen iz ideje da djeci donese više radosnih uspomena, lansiran je Risen. Proizvodimo opremu za igrališta prodajemo u više od 50 zemalja više od 10 godina. Risen je također osvojio priznanje mnogih kupaca visokokvalitetnim proizvodima i pouzdanom uslugom.
 
U Risenu inovativni dizajn i sigurno okruženje za igru ​​idu ruku pod ruku. Kako bi privukli pozornost tržišta i izbjegli sličan dizajn, naši dizajneri kreiraju jedinstven dizajn na temelju postojećeg okruženja, koji se također kombinira s višestrukim funkcijama. Naša sposobnost da izradimo savršeno igralište, osiguramo poštivanje svih sigurnosnih smjernica i vodimo klijente korak po korak kroz kreativni proces - a sve to na vrijeme i u okviru proračuna, naša je misija i temelj je našeg uspjeha.
 
Djeca su budućnost, volimo ono što radimo kako bismo djeci pružili radost stvarajući opremu koja potiče društveni, intelektualni i fizički rast. Naša strast za igrom dolazi do izražaja u svemu što radimo. Očuvati sretno i sigurno okruženje za djecu naša je izvorna namjera i odlučnost. Cilj Risena je odrastanje s djecom i svim kupcima zajedno.


Molim te otiđi
nas a
poruka

Vruće kategorije

Tel/WhatsApp/WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Industrijska zona Yangwan, grad Qiaoxia, Yongjia, Wenzhou, Kina

Proizvodi

Usluge

Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd
Pratite nas
  • tiktok
Autorska prava © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Izjava o privatnosti | Uvjeti
Domaći
Proizvodi
E-mail
Kontakt
vrh