ENdowndown
Zašto je oprema za zabavu na otvorenom toliko popularna?
Datum objave: 2020-07-22 00:00:00 Posjetite: 77

Posljednjih godina oprema za zabavu bez napajanja postupno je ušla u vidno polje ljudi i naširoko se koristi u tematskim parkovima, slikovitim mjestima, komercijalnim nekretninama i drugim poljima. Postanite nova vjetrokaz u zabavi na otvorenom. Zašto je vanjski park bez napajanja toliko popularan? U usporedbi s tradicionalnom mehaničkom opremom za zabavu, koji je njezin jedinstveni šarm? Koja je uobičajena oprema za zabavu bez napajanja? Pogledajmo to.

f636afc379310a55484923c56fb21caf83261094

Što je oprema za zabavu bez napajanja
Jednostavno govoreći, oprema za zabavu bez napajanja odnosi se na zabavu koja nema nikakve pogonske uređaje kao što su električni, hidraulični ili pneumatski, a sastoji se od penjanja, hodanja, bušenja, hodanja ljestvama, ljuljanja i drugih funkcionalnih dijelova i konstrukcija, pričvrsnih elemenata i spojnih dijelova. objektu.
Šarm zabavne opreme bez napajanja
Zašto se zabavni objekti bez napajanja tako popularan? To uglavnom ovisi o vlastitom šarmu.

1. Na temelju potreba djece, učinak drenaže je očit

Posljednjih godina potražnja za obiteljskim putovanjima roditelj-dijete vrlo je jaka, a dječja oprema za igru ​​bez napajanja upravo je igra usmjerena na dijete koja potiče roditelje i djecu na interakciju. Zagovara povratak prirodi i oslobađanje dječje prirode, uključujući interaktivnu zabavu roditelj-dijete. Svi su ovi čimbenici ključni za privlačenje obitelji na putovanja naokolo i na putovanja na velike udaljenosti.

2. Širok spektar primjena

S razvojem i potražnjom tržišta, oprema za zabavu bez napajanja zauzela je važnu poziciju u industriji. Trenutno se domaći zabavni objekti bez napajanja široko koriste u sljedeća četiri sektora: jedan je najtradicionalniji sektor obrazovanja; druga su zajednice graditelja nekretnina i komercijalni centri; a treća je općinska uprava (uključujući općinske parkove, rekreacijske trgove i rekreacijske pojaseve krajolika). itd.); Četvrta je kulturna turistička industrija.

3. Visoka isplativost

Zbog širokog spektra primjene, u usporedbi s desecima milijuna ili stotinama milijuna opreme za mehaničku energiju, investicija je relativno mala i nije ograničena na lokaciju. Oprema se može prilagoditi uvjetima terena. Opseg projekta može biti velik ili mali, a iznos ulaganja Fleksibilan i kontroliran. Oprema za zabavu bez napajanja prvi je izbor za isplativo planiranje.

8435e5dde71190ef28825ff61becc210fcfa6098

4. Visok stupanj integracije okoliša

Objekti bez napajanja mogu se fleksibilno kombinirati kako bi se prilagodili projektima različitih razmjera, različitih okruženja i različitih tipova, te se mogu visoko integrirati s lokalnim kulturnim okruženjem i prirodnim krajolikom, olakšavajući nadogradnju proizvoda i rast poslovanja.

5. Visoka sigurnost i niski troškovi održavanja

Budući da nema snagu, bolji je od druge opreme za zabavu u smislu sigurnosti i održavanja. Svi objekti za igre u sektoru zabave bez napajanja mogu koristiti zaštitno tlo (kao što je pijesak, guma za injekcije, gumene prostirke, itd.) kako bi se smanjila vjerojatnost ozljeda od pada s objekta. U usporedbi s potrebom da igrači aktivno sudjeluju u tome, zabavni projekt je manje uzbudljiv i ima veći faktor sigurnosti. Osim toga, troškovi održavanja zabavne opreme bez napajanja su niski. Općenito, zabavni parkovi bez pogona imaju jamstvo pet godina i ne zahtijevaju godišnje nacionalne inspekcije. Stoga su kasniji troškovi održavanja i rada niski, što je za investitore bezbrižno i štedi rad.

a8773912b31bb0519524e10fe18d85b24bede097

Svaki zabavni objekt bez pogona osmišljen je tako da izazove dječje znanje i kreativnost vlastitog tijela, te da poboljša njihovu sposobnost učenja, poveća sreću u igri, zabavi se i veseli uz vježbanje aerobne izdržljivosti, što pogoduje treniranju hrabrih, čvrstih i hrabrih dječjih vježbi. žilava osobnost, vježbanje brzine, snage, ravnoteže, koordinacije i drugih kvaliteta, postižu svrhu jačanja tijela, jačanja mozga i poboljšanja inteligencije.


Molim te otiđi
nas a
poruka

Vruće kategorije

Tel/WhatsApp/WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Industrijska zona Yangwan, grad Qiaoxia, Yongjia, Wenzhou, Kina

Proizvodi

Usluge

Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd
Pratite nas
  • tiktok
Autorska prava © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Izjava o privatnosti | Uvjeti
Domaći
Proizvodi
E-mail
Kontakt
vrh